+ A | - a | Нулиране
Къде да отседнем?
ХОТЕЛ ЕРМА

Хотел Ерма е хотелски комплекс в който прекрасните гледки и невероятната интимна обстановка в планината са само малка част от обстoятелствата, които ще ви донесат усещането за свобода, блаженство и хармония. Уникалната комбинация от уединение и спокойствие балансирани с високото ниво на предлаганите услуги го прави едно несравнимо изживяване.
Независимо дали сте дошли, за тихо уединение стремейки се да избягате от рутинната на ежедневието или да опитате някои от нашите атракции, ние във всички случaи ще надминем очакванията ви.
Хотел Ерма е разположен в сърцето на планината Руй и е заобиколен от величествената красота на българския Югозапад Ще се докоснете до интересната култура на местните хора и до природата в нейната най-чистата форма - ще имате възможност за поддържане на здравословен начин на живот.
Вдъхновени от желанието да обслужваме както индивидуалните, така и корпоративни цели и интереси и философията че всички хора са неразделна част от природата, ние подбираме внимателно всеки продукт който предлагаме. Най-голямата награда за нашите усилия са комплиментите, които получаваме от страна на гостите, които се връщат при нас.
Сайт на хотела

================================================================

КОМПЛЕКС ГОРОЧЕВЦИ

Хотел Горочевци - бягство от делника
Във всички блогове за пътешествия в България, в топ десет на места, които трябва да бъдат посетени, попада пътят успореден на българо-сръбската граница. На този изключително красив път, минаващ през град Трън, ждрелото на река Ерма и скалния параклис на Св. Петка се намира село Горочевци. Комплексът със същото име се разкрива кацнал на лек скат, веднага след табелката за селото. За тези, които се питат къде по-точно е това са GPS координатите: 42.701014, 22.594607.
Не си мислете, че отивате на място, лишено от удобствата на цивилизацията. Точно в това е контрастът на мястото.
Прекрасна, запазена природа в екологично чист район и нов, модерен комплекс с отделни къщи за гости и голям ресторант, решен като съвременна реплика на традиционната българска механа. Комплексът има девет двойни стаи и три съвременно обзаведени апартамента.
Камерният характер на мястото е търсен и наистина предполага персонално отношение към гостите. Майстор – готвачът на ресторанта е прекрасно попадение. Неговите специалитети привличат хората от района и просто трябва да се опитат. Продуктите, които се използват в ресторанта са екологични и от местни производители. Ако искате бързо да избягате в горещото лято от големия град, то посещението в хотелски комплекс Горочевци би било едно чудесно решение.
Сайт на комплекса

http://www.tran.bg/content/uploads/Naruchnik.pdf

http://www.tran.bg/frontend/img/tran.jpg

http://tran.bg/site/page.php?56

http://pojarna.com

http://tran.bg/site/page.php?55

http://tran.bg/site/news.php?day.20171121

http://www.tic-tran.com/

http://tran.bg/site/page.php?54

http://tran.bg/site/page.php?53

 

http://tran.bg/site/news.php?day.20171121

2009-2021 Tran.bg