Кафе Fifty-Fifty

Кафе Fifty-Fifty гр. Трън се намира в центъра на града, до самият площад Владо Тричков. Обзаведено стилно, с много простор и релаксираща музика, кафе Fifty-Fifty се превърна в предпочитано място за кратък отдих, както на местните , така и на гостите на града.

Работното време е съобразено с нощния живот на Трън, именно от седем сутрин до три след полунощ (07.00 - 23.00).

Кафе Fifty-Fifty разполага с професионално обучен персонал, внасящ допълнителен колорит . На смяна работят сервитиор и една барманка, които винаги са готови да ви накарат да се почувствате добре. Плазмените телевизори и LCD екрани, постоянно работещи на музикални канали, са незаменимо допълнение за едно съвременно заведение.

Капацитета на кафето е 40 места , разпределени в 4 сапарета и 4 маси , тапицирани със стилна дамаска тип черно-червено. На разположение на гостите е и зимна градина от 12 маси(60 места).

Предлагат се всички видове марков алкохол, предпочитани от повечето клиенти - Уиски, Бърбън, Водка, Джин, Вино, Ликьори и много други. Разбира се, българският алкохол не остава на заден план, все пак цената му е по джоба на всеки.

Приятната атмосфера е подсигурена от няколко ароматизатори и постоянно работещ климатик .

Има възможност за организиране на частни партита и празненства по желание на гостите.

Кафе Fifty-Fifty , намерете миг спокойствие в забързаното ежедневие .

 

Снимки